Jídelní lístek

 Pokrmy uvedené v jídelním lístku obsahují alergeny. Informace o výskytu konkrétních alergenů obsažených v pokrmu/nápoji jsou k dispozici u pracovnic školní jídelny.

 

                                                                                25.6. - 29.6.2018

 

 Přesnídávka

 ObědSvačinka
 Pondělí      
Úterý      
Středa      
Čtvrtek      
Pátek      

JL sestavila: L. Cvanová, K. Zuzaníková

Hlavní kuchařka: L. Cvanová

Ke každému hlavnímu jídlu jsou  podávány nápoje: voda, voda s citronem či jíným ovocem, voda s mátou a jinými bylinkami, ovocné čaje rozpustné i porcované, bylinkové čaje, džusy, koktejly, šťávy bez konzervantů, šťávy s obsahem syrovátky, 100% ovocné šťávy,mošty......

 

 Seznam alergenů publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU:

1. obiloviny obsahující lepek (pšenice,žito,ječmen,oves,špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich)

2. korýši a výrobky z nich

3. vejce a výrobky z nich

4. ryby a výrobky z nich

5. podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

6. sójové boby (sója) a výrobky z nich

7. mléko a výrobky z něj

8. skořápkové plody (mandle,lískové ořechy,vlašské ořechy,kešu ořechy,pekanové ořechy,para ořechy,pistácie,makadamie a 

   výrobky z nich)

9. celer a výrobky z něj

10. hořčice a výrobky z ní

11. sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12. oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších 10mg,ml/kg, l, vyjádřeno SO2)

13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. měkkýši a výrobky z nich

 

Kalendář

červenec 2018
Po Út St Čt So Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5